CATMonitor eshte nje platforme interneti pa pagese e krijuar per monitorimin dhe ndergjegjesimin ndaj rrezikut te katastrofave natyrore te publikut. Ajo u mundeson familjeve dhe bizneseve te vizualizojne, nderveprojne dhe kontribuojne per kuptueshmerine dhe matjen e rrezikut te banesave dhe bizneseve.

Kontakt


Lutemi të përdorni formatin e mëposhtëm për të dërguar komentet dhe pyetjet tuaja.

Emri juaj:
Emaili juaj:
Subjekti:
Mesazhi:
Konfirmoj që ju jeni një person i vërtetë: