CATMonitor eshte nje platforme interneti pa pagese e krijuar per monitorimin dhe ndergjegjesimin ndaj rrezikut te katastrofave natyrore te publikut. Ajo u mundeson familjeve dhe bizneseve te vizualizojne, nderveprojne dhe kontribuojne per kuptueshmerine dhe matjen e rrezikut te banesave dhe bizneseve.

Rimerr Fjalëkalimin


Lutemi shkruani emrin e përdoruesit ose email-in.
Ju do të merrni një link për të krijuar një fjalëkalim të ri përmes emailit.